Fiecare isi doreste sa fie sanatos si nu degeaba se spune ca sanatatea este mai presus de toate. Insa, uneori o infectie virala loveste cand cel mai putin te astepti.

In acest caz, poti cu incredere utiliza antivirale naturale care sa te ajute sa te pui pe picioare mai repede.
Strategii simple pentru a ajuta la intarirea sistemului imunitar si pentru a preveni transmiterea virala, inclusiv a infectiei Covid – 19:

 • Consumul suplimentelor antivirale naturale covid
 • Spalarea frecventa a mainilor cu sapun antimicrobian si apa calda
 • Daca tusesti, tuseste in maneca, nu in palma
 • Foloseste-ti degetele in loc de varfurile degetelor pentru a deschide usile sau pentru a apasa butoanele liftului
 • Poarta o masca de protectie atunci cand folosesti transportul public
 • Ramai bine hidratat
 • Consuma o dieta bogata in alimente care contin antioxidanti (fructe, legume)
 • Minimizeaza aportul de zahar si alimente procesate

Raceala este cea mai frecventa infectie pe care o poate contracta un om. Exista peste 220 de tulpini virale care pot provoca simptome de raceala. Rinovirusul este cel mai frecvent, responsabil pentru 50% din infectii. Coronavirusul se afla pe locul secund, provocand 15 pana la 30% din toate racelile, spun cercetatorii.

Pe de alta parte, virusul COVID-19 este infectios si periculos, astfel necesita luarea masurilor cat mai urgente de tratament si profilaxie, inclusiv a suplimentelor antivirale covid naturale.
Printre cele mai eficiente antivirale naturale se numara:

 • Propolisul, avand o actiune antimicrobiana, antimicotica, antivirala analgezica, antiinflamatoare, anestezica, cicatrizanta, imunostimulenta, antioxidanta, si mucolitica;
 • Usturoiul, avand proprietati terapeutice valoroase – efect antioxidant, antibiotic, antiviral, antiparazitar si antitrombotic;
 • Quercitina, un antioxidant puternic, cu rol in protectia sistemului respirator si reducerea reactiilor alergice;
 • Argint coloidal –  un produs extrem de util pentru sistemul imunitar si, in general, in cazul afectiunilor de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice;
 • Lemn dulce – un fluidifiant al secretiilor bronsice si faringiene in procesele inflamatorii ale cailor respiratorii; eficient in stari inflamatorii gastro-duodenale, accelereaza procesul de vindecare al mucoasei digestive afectate.

Ai grija de sanatatea ta si protejeaza-i pe ceilalti de boala coronavirus – COVID-19 respectand masurile de protectie de baza indicate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, precum si avand o dieta sanatoasa si aministrand suplimentele potrivite care au proprietati antivirale si antiinflamatorii care iti pot intari sistemul imunitar si iti pot pregati corpul pentru a lupta impotriva virusilor.

6 thoughts on “Strategii pentru tratamentul si profilaxia infectiilor cu ajutoul unui complex de antivirale naturale

 1. Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc acest articol, deoarece m-a facut sa reflectez profund asupra temei discutate. Am gasit informatiile prezentate foarte utile si cred ca voi reveni cu placere pentru a citi alte articole de pe acest site.

 2. Articolul este foarte interesant si mi-a oferit o perspectiva noua asupra subiectului abordat. Am apreciat modul in care autorul a argumentat fiecare punct de vedere si a adus exemple relevante pentru sustinerea ideilor sale.

 3. Este important sa ne informam corect si sa avem acces la surse de incredere, iar acest articol pare sa ofere aceste aspecte. Multumesc pentru impartasirea acestor informatii!

 4. As vrea sa vad mai multe exemple practice sau studii de caz legate de subiect. Ar ajuta la intelegerea mai profunda a temei abordate.

 5. Mi-a placut modul in care autorul a structurat informatiile si cum a prezentat argumentele. Este un articol bine documentat si usor de urmarit.

 6. Articolul este foarte interesant si ofera informatii valoroase despre subiectul discutat. Am invatat multe lucruri noi citind acest material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *