Spalarea vaselor manual, este mai usoara cu un scurgator vase potrivit pentru spalarea vaselor. Producatorii ofera nenumarate versiuni pentru scurgator vase, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Un scurgator vase pentru chiuveta este disponibil in diferite modele, materiale si culori.


Nu conteaza daca este realizat dintr-un material plastic, otel inoxidabil elegant sau in culori stralucitoare si forme diferite, deoarece exista un scurgator vase perfect pentru toata lumea, ceea ce face ca spalatul vaselor sa fie mai distractiv.

Modelele comune sunt realizate din otel inoxidabil sau plastic si sunt disponibile in diferite culori. Exista diferente in ceea ce priveste aspectul, inaltimea si spatiul. Cele mai mari diferente se vad in aspectul modelelor din retail. Un picurator vase incorporabil creeaza ordine pe chiuveta, deoarece ofera spatiu pentru toate ustensilele de care ai nevoie la spalarea vaselor.

Acestea includ spatii pentru burete de vase, perie de vase si lichid de vase, care sunt intotdeauna la indemana. Exista un picurator vase potrivit pentru fiecare chiuveta.

De asemenea, materialele le poti alege in mod liber, deoarece exista multe modele, precum tava picurator vase modele mici, compacte si modele mai mari, picurator vase inox cu rafturi multifunctionale pentru chiuveta de bucatarie, picurator vase incorporabil cu design retractabil sau chiar modele 2 in 1.

Modelele multifunctionale au un compartiment de depozitare in care pot fi depozitate periile. In plus, ofera o sina de agatat pentru prosoape si optiuni separate de picurare a vaselor spalate si a buretilor. Daca intentionezi sa cumperi un picurator vase incorporabil, aseaza-l in mod ideal pe lavoarul chiuvetei sau pe o suprafata langa chiuveta.

Exista si modele cu design retractabil. La un astfel de model este posibila reglarea flexibila a lungimii suportului pentru burete. Aceasta inseamna ca poate fi ajustat in lungime la orice dimensiune a chiuvetei.

Picuratorul incorporabil doi in unu are un suport pentru agatarea carpelor umede. In plus, aceste modele au adesea suficient spatiu pentru detergent, sapun de mana, bureti si perie de vase.

Un accesoriu important pentru un astfel de produs, este o tava picurator vase. Aceasta retine apa lasata de vasele spalate si de bureti. Deasupra tavii se amplaseaza picuratorul de vase. Poti alege de asemenea, un picurator vase inox, care ofera spatiu pentru diverse tipuri de vase.

Multe modele au suport pentru buretele de bucatarie si tacamuri. Exista, de asemenea, un raft pentru lichid de spalat vase si cosuri pentru alte ustensile. Aceasta inseamna ca totul este la indemana si gata pentru spalare si nu numai pentru scurgerea vaselor.

Un picurator vase inox adecvat gazduieste cu usurinta toate articolele esentiale pentru spalatul vaselor si pentru vase. Pe de alta parte, este un model aerisit care nu pare supraincarcat. Acest lucru permite vaselor sa se usuce intr-un timp scurt si sa nu se formeaza germeni.

Exista de asemenea, diverse modele de picurator vase inox care pot fi amplasate pe chiuveta, pe blat sau pe perete. Cele pentru montare pe perete au ventuze sau suport adeziv.

In mod ideal, un picurator vase inox se moteaza de obicei pe perete deasupra chiuvetei. Practic, un astfel de model este potrivit in principal pentru bucatariile mici, cu spatiu redus.